POČINJU UPISI U TRIKO CIRKUS STUDIO U SEZONI 22/23

PREDSTAVLJANJE VODITELJA TRIKO CIRKUS STUDIO U SEZONI 22/23 ACRO ACT LAB/ZRAČNI MIX/KIDS MIX
ACRO ACT LAB
utorak i četvrtak od 19-20.30
voditeljica: dr.sc. IVA PETER DRAGAN
Osnivačica je i umjetnička ravnateljica Triko Cirkus Teatra sa statusom samostalne umjetnice. Zračnim akrobacijama i fizičkim teatrom bavi se već više od 20 godina. Disciplinu akrobatiranja na svili dovela je u Hrvatsku još 2001. godine i od tada sustavno radi na razvoju i približavanju discipline zračnih akrobacija i ostalih cirkuskih vještina kako rekreativcima, tako i profesionalnim izvođačima.
Vodila je brojne radionice akrobatike diljem svijeta, koreografirala i režirala predstave koji kao glavnu svoj izričaj koriste tehnike suvremenog cirkusa.
U njezinoj Acro Act Lab radionici koja je namjenjena osobama od 15 pa do 115 možete, osim tehnika akrobatiranja u zraku na raznim aparatusima kao što su svila, trapez, zračni obruč i cloud swing, naučiti i tehnike scenske izvedbe koje su primjenjive za sve izvedbene umjetnosti. Ova radionica akrobatici pristupa iz izvedbene perspektive, tako da nije važno jeste li početnik ili već rasturate!
Radionica se održava utorkom i četvrtkom od 19 do 20.30 po rasporedu školske godine, dakle kad se održava nastava u školi, tako se održava i kod nas. Broj polaznika ograničen na 15. Cijena radionice je 330kn mjesečno, a godišnja upisnina članstva je 100kn jednokratno.
prijave na: iva.peter@cirkusanti.hr
NAPOMENA: Moguće je povećanje cijene do maksimalno 15% od 1.1.2023.
MIX KIDS
utorak i petak od 17,30-19,00
voditeljica: MAJA KRČELIĆ, prof. izvrsni savjetnik (mag. cin)
ZRAČNI MIX – odrasli
ponedjeljak i četvrtak od 20,30-22,00
voditeljica : MAJA KRČELIĆ, prof. izvrsni savjetnik (mag.cin)
Diplomirani kineziolog i profesionalna plesačica , profesorica TZK u XI. gimnaziji. Specijalizirala je sportsku gimnastiku i akrobatiku. Plesom se bavi 25 godina i iza sebe ima brojne profesionalne plesne izvedbe u kazalištima i na festivalima. Zračnim akrobacijama bavi se već 10 godina. Disciplinu akrobatiranja na svili prvi puta je izvela 2012. na premijeri plesne predstave u izvedbi PPA Kelkope čija je jedna od osnivačica.
U međuvremenu je naučila i druge zračne discipline a posebno specijalizirala vertical dance i counterweight .
Polufinalistica Supertalenta 2018. kao “Vertigo Variete” sa točkom na zidu (VD). Dugi niz godina radila kao trenerica sportske gimnastike sa selekcijama gimnastičarki Hrvatske , posebno u baletnoj pripremi i koreografiji.
Vodila je radionice vertical dance , koreografirala za plesne produkcije i dječje akrobatske točke (Supertalent 2019.).
KIDS MIX radionica je namjenjena djeci i mladima u kojoj možete, osim tehnika akrobatiranja u zraku na raznim aparatusima kao što su svila, hammock, zračni obruč i counterweight, naučiti i akrobatske elemente na tlu te tehnike scenskog pokreta koji se primjenjuje kao dio cjelokupne scenske izvedbe .
Dobrodošli su svi dječaci /mladići i djevojčice / djevojke koji žele pomaknuti osobne granice i naučiti nove vještine tako da nije važno da li ste početnik ili već imate znanja i iskustva .
Termini treninga su utorak
i petak od 17,30 – 19,00 tijekom trajanja nastavne godine 1.9.2022. – 30.06.2023.
Broj polaznika ograničen je na 15 djece .
Cijena radionice je 330kn mjesečno, a godišnja upisnina članstva je 100kn jednokratno.
ZRAČNI MIX je radionica namijenjena mladima i odraslima od 18 godina na dalje . Ovdje možete, osim tehnika akrobatiranja u zraku na raznim aparatusima kao što su svila, hammock, zračni obruč i counterweight, naučiti i akrobatske elemente na tlu te tehnike scenskog i plesnog pokreta koji se primjenjuje kao dio cjelokupne scenske izvedbe .
Dobrodošli su svi zainteresirani bez obzira na predhodno znanje i iskustvo .
Termini treninga su ponedjeljak i četvrtak od 20,30- 22,00 tijekom trajanja nastavne godine 1.9.2022. – 30.06.2023.
Broj polaznika ograničen je na 15.
Cijena radionice je 330kn mjesečno, a godišnja upisnina članstva je 100kn jednokratno.
prijave na:
krcelic.maja@gmail.com