Angažirajte nas

Naši iskusni cirkusanti uveseljavaju i animiraju publiku  na javnim događanjima, promotivnim eventima, privatnim proslavama, kulturnim manifestacijama,  korporativnim konferencijama, glazbenim partyjima…

Na  repertoaru ćete naći široku lepezu cirkuskih točaka i animacijskih programa koji će na jedinstven način učiniti vaše prigodne programe nezaboravnima. U isto vrijeme otvoreni smo da kreiramo originalni program za vas, sukladno vašim željama, potrebama i mogućnostima.

ZRAČNE AKROBACIJE

Akrobacije na svili, ringu, trapezu, stipesima, te vertikalni ples

CIRKUSKE TOČKE I ANIMACIJA

Interaktivne akrobatsko-klaunsko-cirkuske točke, vožnja monocikla, hodanje na kugli, akrobalans točke, hodanje na štulama- i sve zato da bi bi se podigla atmosfera i umnožilo veselje!

ŽONGLIRANJE S VATROM

Vatreni show od kojeg vam zastaje dah i gori srce od oduševljenja!

CIRKUSKI SAJAM

Ovaj jedinstveni ulični ili sajmišni program osmišljen je da bi promovirao cirkusku umjetnost među djecom i njihovim roditeljima. Na zabavan način, naši pedagozi poučit će vas osnovama žongliranja, manipulacije tanjura ili devilsticka, pomoći vam hodati na štulama ili voziti monocikl. U kreativnom kutku moći ćete izraditi vaš osobni poi ili loptice za žongliranje od balona i krep papira, a naučit ćemo vas i modeliranje balona.

NAŠI PARTNERI

KONTAKTIRAJTE NAS