Snjeguljica Cabaret- poziv publici !

Pozivamo vjernu nam i veselu publiku na probu naše nove predstave SNJEGULJICA CABARET koja nastaje u sklopu radioničkog programa Acro Act Laba.

Pozivamo vjernu nam i veselu publiku na probu naše nove predstave Snjeguljica Cabaret koja nastaje u sklopu radioničkog programa Acro Act Laba. Namjera je uključiti Vas – bez kojih se u kazalištu ne može- u sam proces stvaranja i nastajanja jedne cjelovečernje cirkusko- akrobatske predstave.
Acro Act Lab- višegodišnji je program radionica zračnih vještina za napredne akrobate, u kojima se dramaturgija upliće u akrobatske visine, odnosno vještinama se služimo kako bi ispričali priču. U ovoj predstavi tako igramo na akrobatskoj tkanini- svili, ringu, stripesima, hammocu, counterweightu, užetu…cijeloj paleti zračnih aparatusa.
Predstava nastaje u režiji Ive Peter Dragan, dramaturgiji Marije Antić, a u izvedbi iskusnih zagrebačkih visinskih akrobata Daria Zvornika, Ivane Bešker, Josipe Kvaternik, Maje Krčelić, Ane Miličić, Dunje Romanovne, Valentine Plemenčić, Ivane Grubišić, Sandre Dunaj, i uz scensko- tehničku podršku Ane Bakšić.

Predstava koja za publiku izabire sve uzraste svoju premijeru očekuje 17.04.2021. godine.

Svi zainteresirani za sudjelovanje neka nam se jave na : trikocirkus@gmail.com