CRNA PETRA NA BRIGHTON FRINGEU!

08/05/202316:00The Old Market TheatreBrighton
09/05/202316:00The Old Market TheatreBrighton
Sretni smo što s vama možemo podijeliti informaciju o dvije izvedbe predstave Crna Petra na prestižnom Brighton Fringe festivalu u Ujedinjenom kraljevstvu.
Predstava Crna Petra, u produkciji Triko Cirkus Teatra i Male scene, nastala je prije sedam godina, ali i dalje je izuzetno aktualna jer pogovara o prijateljstvu koje je prekinuto zbog izazova koje svakodnevno pred nas stavlja virtualni svijet. Predstava je namijenjena djeci i kroz isključivo fizički teatar priča priču o dvije djevojčice koje se gube u virtualnom svijetu video igrica, a time gube i svoje prijateljstvo… Kako će se osvijestiti i vratiti u stvarni život, kako će prepoznati prave vrijednosti, to možete vidjeti upravo u ovoj predstavi o dvije Petre….
Poveznica na službenu stranicu festivala: https://www.brightonfringe.org/events/black-petra/
Na Brighton Fringeu godišnje nastupi oko 6000 predstava i izuzetno smo sretni što će naša Crna Petra biti izvedena u legendarnom The Old Market kazalištu koje su osnovali još prepoznatljiviji udaraljkaši The Stomp!
Predstava će dio skupa predstava pod zajedničkim nazivom UNCOMMON COMEDY a koje je režirala Lee Delong i koje će biti izvedene od 8.-10.5.

Pogledajte nekoliko slika s putovanja!