CRNA PETRA

Neverbalna predstava za djecu od 6 godina pa nadalje.

O predstavi:

„Dvije naoko obične djevojčice i prijateljice rade sve što rade i druga djeca; igraju se i istražuju svijet ostajući pritom uvijek u granicama dopuštenog i prihvatljivog. No, od trenutka kada otkriju blizinu i prisutnost virtualnog svijeta, njihov život naglo se mijenja. Uzbudljiva i prepuna mogućnosti, virtualnost ih uvlači u različite uloge i situacije o kojima nikada nisu ni sanjale.

U potrazi sa svojim virtualnim identitetima, mijenjaju i svoje stvarne osobnosti, postajući mračne karikature sebe samih. Njihovo se prijateljstvo mijenja, a u stvarnost ih vraća jedna dramatična situacija, u kojoj se otkriva ne tako lijepa strana virtualne stvarnosti. Hoće li pronaći pravi put?“

Predstava je namijenjena za djecu +6

Autorica: Lana Šarić
Redateljica: Lee Delong
Scenografija: Triko Cirkus Teatar
Kostimografkinja: Tea Bašić
Pomoćnica kostimografkinje: Mirjam Krajina
Skladatelj: Igor Karlić
Pjesme izvodi: Maja Posavec
Glas mame: Vitomira Lončar
Oblikovanje svjetla: Milan Kovačević
Likovno oblikovanje: Klasja Habjan i Zita Nakić Vojnović
Fotografkinja: Ana Šesto
Producentica: Vitomira Lončar
Asistentice producentice: Tena Bosek i Mia Tomić

Predstava je nastala u suradnji  Triko Cirkus Teatra i Male Scene.

Igraju: Iva Peter Dragan i Nikolina Majdak

Dvije naoko obične djevojčice i prijateljice rade sve što rade i druga djeca; igraju se i istražuju svijet ostajući pritom uvijek u granicama dopuštenog i prihvatljivog. No, od trenutka kada otkriju blizinu i prisutnost virtualnog svijeta, njihov život naglo se mijenja. Uzbudljiva i prepuna mogućnosti, virtualnost ih uvlači u različite uloge i situacije o kojima nikada nisu ni sanjale.

U potrazi sa svojim virtualnim identitetima, mijenjaju i svoje stvarne osobnosti, postajući mračne karikature sebe samih. Njihovo se prijateljstvo mijenja, a u stvarnost ih vraća jedna dramatična situacija, u kojoj se otkriva ne tako lijepa strana virtualne stvarnosti. Hoće li pronaći pravi put?

Neverbalna predstava kroz dvije klaunovske osobnosti utjelovljuje odnos djece prema svijetu kojim sve više upravlja tehnologija.

Predstava je namijenjena djeci od 6 godina naviše.

Predstava traje 40 minuta.