Predstave

KAMIONINĐE

KAMIONINĐE   autorski projekt izvođačica Ane Bakšić, Ivane Bešker, Barbare Crnčen, Ivane Grubišić, Maje Krčelić, Ane Milić Štrkalj i Ive Peter-Dragan   Svakodnevno nas guše

INTERNET GENIJALCI

Pametno-šašavo-kreativni trio mladih internauta na prikladno neobičan način, uz igru i pjesmu i pokoju bezopasnu akrobaciju, približit će svijet Interneta svoj djeci koja mu hrle

KOMIK MOTION SHOW

”Shiner podiže fizički teatar na posebnu razinu pokreta i humora – u njegovoj koreografiji, klaunerija postaje zarazno duhovita sofisticirana umjetnost pričanja priče oslanjajući se samo na tijela izvođača i njihovu umješnost: njih šestero uspijevaju gotovo bez riječi ne samo ispričati zaplete koji čine ovaj ludi rollercoaster od predstave, već to uspijevaju činiti duhovito i znalački.”

KALEIDOSKOP

Pet izvođača, zajedno sastavljenih od otprilike 1040 kostiju, i jedna čelična konstrukcija, sastavljena od 30 šipki dužine 2.8m, te 12 čeličnih ruža koje ih povezuju.

ŠLUŠKINJA

Ulična tragedija inspirirana J. Genetovim Sluškinjama.

Cirkus Express- CIRKUS ČUŠPAJZ

Ovaj vješti povrtni šik trojac – Brokula, Cikla i Mrkva- učinit će hladne dane toplima, vruće prohladnima! Kiselo će učiniti slatkim, a slatko sočnim! Fuj će pretvoriti u njam, a bljak u mmmmmm…..Bit će smiješnog ćuškanja, puno druškanja, pregršt đuskanja. Sve u Cirus Čušpajz loncu!

Zaboravi na Dulcineu

Jedna osebujna Maestra.
Jedno kapitalno djelo koje će promijeniti svijet.
Ali dvije Julije i nula Romea.
Malo kazalište, još manji grad.